landschapoverijssel.nl
Terug naar overzicht

Leren fotograferen in 1 dagWorkshops

Eén van van onze beeldvrijwilligers Clifton Buitink biedt leuke en vooral praktische eendaagse cursussen aan in de natuur om te leren fotograferen.

Ben je in bezit van een spiegelreflexcamera en kies je er toch vaak voor om in de automatische stand te fotograferen omdat je niet goed weet hoe het anders moet? Eén van van onze beeldvrijwilligers Clifton Buitink biedt leuke en vooral praktische eendaagse cursussen aan in de natuur om te leren fotograferen.

Clifton woont in Enschede en biedt een eendaagse cursus aan waarin hij cursisten leert om in handmatige stand te fotograferen. Ook leert hij je om foto’s te kaderen waardoor je foto beter uit komt. Fotograferen is een vaardigheid die je alleen door te oefenen onder de knie krijgt. Daarom gaat hij samen in de praktijk op pad, waarin hij je gedurende één dag leert om mooie foto’s te maken.

Wil je meer informatie?

Kijk dan op de website van Clifton

Meer leren?

Regge

OpStap langs de Regge bij WierdenExcursies

Onder leiding van één van onze gidsen kun je een prachtige wandeling maken langs de Regge in de omgeving van Wieren. De wandelingen zijn in de middag, vooraf aanmelden is nodig.

Bekijk deze excursie

OpStap in de DoorbraakExcursies

Onder leiding van een natuurgids kun je een prachtige wandeling maken langs de Doorbraak bij Ypelo.

Bekijk deze excursie
Bergvennen, Ruud Ploeg

OpStap in de BergvennenExcursies

Onder leiding van een natuurgids kun je een prachtige wandeling maken in de 'Bergvennen'. De wandelingen zijn in de middag, vooraf aanmelden is nodig.

Bekijk deze excursie