landschapoverijssel.nl
Terug naar overzicht

Leren fotograferen in 1 dagWorkshops

Eén van van onze beeldvrijwilligers Clifton Buitink biedt leuke en vooral praktische eendaagse cursussen aan in de natuur om te leren fotograferen.

Ben je in bezit van een spiegelreflexcamera en kies je er toch vaak voor om in de automatische stand te fotograferen omdat je niet goed weet hoe het anders moet? Eén van van onze beeldvrijwilligers Clifton Buitink biedt leuke en vooral praktische eendaagse cursussen aan in de natuur om te leren fotograferen.

Clifton woont in Enschede en biedt een eendaagse cursus aan waarin hij cursisten leert om in handmatige stand te fotograferen. Ook leert hij je om foto’s te kaderen waardoor je foto beter uit komt. Fotograferen is een vaardigheid die je alleen door te oefenen onder de knie krijgt. Daarom gaat hij samen in de praktijk op pad, waarin hij je gedurende één dag leert om mooie foto’s te maken.

Wil je meer informatie?

Kijk dan op de website van Clifton

Meer leren?

GidsendagWorkshops

Wij nodigen jullie van harte uit om samen met ons en alle gidsen een informatieve en gezellige dag te beleven. We informeren jullie over actualiteiten binnen Landschap Overijssel, delen nieuwe inzichten voor je excursies en bieden ruimte om ervaringen te delen. De gebruikte documentatie kun je meenemen en we sluiten af met een excursie.

Bekijk deze workshop

Leer je natuurbeleving doorgevenWorkshops

Leren doet iedereen op zijn eigen manier. En wat is er nu leuker als dat jouw activiteit bij iedereen een succes is? Want een feitje onthouden is vaak lastig en raakt weinig mensen in het hart maar een belevenis blijft je bij.

Bekijk deze workshop
Samen aan de Slag - Clifton Buitink

Online inspiratiebijeenkomstWorkshops

Hoe krijg je mensen in beweging om zich samen in te zetten voor het landschap?

Bekijk deze workshop