landschapoverijssel.nl
Terug naar overzicht

Kerstbijeenkomst vrijwilligers 2019Workshops

Een gezellige middag met elkaar om het jaar af te sluiten.

Vrijwilligerskerst

Kom je ook naar de jaarafsluiting van het vrijwilligerswerk tijdens de kerstbijeenkomst?

Beste allemaal,

Het jaar nadert alweer z’n einde. Tijd om met elkaar terug te kijken naar al het moois dat we in 2019 hebben gedaan en beleeft. Dat doen we dit jaar graag samen met jullie tijdens de vrijwilligers-Kerstbijeenkomst in ons bezoekerscentrum de Wheem in Oud-Avereest. We gaan dit jaar een wandeling combineren met een kerstmarkt.

We nodigen jullie hiervoor van harte uit om op donderdag 12 december aan te sluiten bij een gezellig en actief samenzijn. Vanaf 14.00 uur staat de koffie en thee met wat lekkers klaar in de Wheem (Oud Avereest 22, 7707 PN Balkbrug). Na de ontvangst starten we met een wandeling door het Reestdal. Voor sommigen bekend terrein en voor anderen een kans om ook deze mooie plek in Overijssel te ontdekken.

Bij terugkomst branden de vuurkorven en krijgen jullie, onder het genot van een drankje, munten om op de kerstmarkt te besteden. Deze kerstmarkt wordt in samenwerking met lokale ondernemers georganiseerd. Daarna mogen jullie weer huiswaarts. (P.S.het is mogelijk zelf iets bij te leggen)

De middag eindigt om ongeveer 16.30 /17.00 uur.

We ontmoeten je graag op onze vrijwilligers kerst bijeenkomst.

Hartelijke groeten,

Alexander van der Elst, Annemarie Kamerling, Astrid Medema, Carin de Cloe, Evert Dijk, Hans Dijkstra, Janny Medema, Kirsten Schutten, Louiset Vos, Marja van Harten, Michiel Poolman, Nicole Oude Wesselink, Rick Staudt, Robert Pater en Quinten Pellegrom.

Voor wie?

  • Voor iedereen die zich dit jaar als mentor, depotbeheerder, natuurgids, Vliegende Brigadelid enzovoort ingezet heeft om ons landschap nog mooier te maken.

Tijden

  • Vanaf 14.00 uur staat de koffie en thee klaar met wat lekkers.
  • Rond 14.30 uur starten we met de wandelingen
  • Bij terugkomst is er tijd voor een drankje met een hapje.
  • Om ongeveer 16.30/ 17.00 uur is de middag afgelopen.

Informatie over de inschrijving

Tot ziens!

Meer leren?

Bergvennen, Ruud Ploeg

OpStap in de BergvennenExcursies

Onder leiding van een natuurgids kun je een prachtige wandeling maken in de 'Bergvennen'. De wandelingen zijn in de middag, vooraf aanmelden is nodig.

Bekijk deze excursie
Regge

OpStap langs de Regge bij WierdenExcursies

Onder leiding van één van onze gidsen kun je een prachtige wandeling maken langs de Regge in de omgeving van Wieren. De wandelingen zijn in de middag, vooraf aanmelden is nodig.

Bekijk deze excursie

Ga mee met een Stilte wandeling vanaf Hof Espelo'Excursies

Tijdens de Stiltewandelingen staan het beleven van de natuur centraal. Al je zintuigen - horen, zien, voelen, ruiken - worden geprikkeld. Gids Jaap: “We zijn het contact met de natuur kwijt. We willen je de verbondenheid met de natuur weer laten voelen en beleven met al je zintuigen”. De wandeling is in de ochtend, vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Bekijk deze excursie