landschapoverijssel.nl
Terug naar overzicht

Kerstbijeenkomst vrijwilligers 2018Workshops

Een gezellige middag met elkaar om het jaar af te sluiten.

Vrijwilligerskerst

Kom je ook naar de jaarafsluiting van het vrijwilligerswerk tijdens de kerstbijeenkomst?

Beste allemaal,

Het jaar nadert alweer z’n einde. Tijd om met elkaar terug te kijken naar al het moois dat we in 2018 hebben gedaan en beleeft. Dat doen we graag samen met jullie tijdens een speciale vrijwilligers-Kerstbijeenkomst. Naar ons idee combineren we met deze bijeenkomst een gezellige middag met een organisatorisch makkelijkere manier van het verspreiden van de kerstattenties. Dit doen we dit jaar voor het eerst, we zijn dan ook benieuwd hoe wij maar ook zeker hoe jullie dit ervaren.

We nodigen jullie van harte uit om woensdag 12 december aan te sluiten bij een gezellig en actief samenzijn. Vanaf 13.45 uur staat de koffie en thee met wat lekkers klaar in Beerze in de werkschuur bij Huis Beerze (Beerzerpoort 4, 7736 PM Beerze). Om 14.30 uur starten we met een wandeling over het landgoed. Voor sommigen bekend terrein en voor anderen een kans om ook deze mooie plek in Overijssel te ontdekken.

Bij terugkomst branden de vuurkorven, is de glühwein warm en is het tijd voor een drankje en een hapje.. Na afloop is er voor iedereen een kerstattentie*. De middag eindigt om ongeveer 17.00 uur.

*Als je deze middag niet in de gelegenheid zijn om te komen wil je dan een ander vragen je kerstattentie mee te nemen. Na de bijeenkomst bewaren we ze tot 17 december op de Horte en bieden ze daarna aan aan een goed doel.

Hartelijke groeten,

Het team van Landschap Overijssel

We ontmoeten je graag op onze eerste vrijwilligers kerst bijeenkomst.

Voor wie?

Voor iedereen die zich dit jaar als mentor, depotbeheerder, natuurgids, VliegendeBrigade lid enzovoort ingezet heeft om ons landschap nog mooier te maken.

Tijden

Vanaf 13.45 uur staat de koffie en thee klaar met wat lekkers.

Rond 14.30 uur starten we met de wandelingen

Daarna is er tijd voor een choco of gluhwein met een hapje.

Om ongeveer 17.00 uur is de middag afgelopen.

Informatie over de inschrijving

Mogelijk krijgen jullie een bevestigingsmail van de kerstbijeenkomst met een verkeerde tekst. Iets met factuur en zo... dit klopt vanzelfsprekend niet.

Wij kunnen deze tekst op dit moment niet aanpassen. Hiervoor onze excuses.

Meer leren?

Een werkdag begeleiden

Workshop begeleiden werkdagWorkshops

Een praktische workshop die je veel gaat leren over het hoe en waarom van werkdagen.

Bekijk deze workshop

GidsendagWorkshops

Wij nodigen jullie van harte uit om samen met ons en alle gidsen een informatieve en gezellige dag te beleven. We informeren jullie over actualiteiten binnen Landschap Overijssel, delen nieuwe inzichten voor je excursies en bieden ruimte om ervaringen te delen. De gebruikte documentatie kun je meenemen en we sluiten af met een excursie.

Bekijk deze workshop

Leren belevenWorkshops

Leren doet iedereen op zijn eigen manier. En wat is er nu leuker als dat jouw activiteit bij iedereen een succes is? Want een feitje onthouden is vaak lastig en raakt weinig mensen in het hart maar een belevenis blijft je bij.

Bekijk deze workshop