landschapoverijssel.nl
Terug naar overzicht

Pelgrim; Beleef de verrassende muziekwandeling in de natuurExcursies

Zet de stap naar buiten, vind de weg naar binnen

Samen met Lotte Pen, saxefonist en componist, hebben we mooie locaties uitgezocht om Pelgrim mogelijk te maken. Kom genieten van deze verrassende muziekwandeling in de natuur.

Je wandelt een prachtige route, 3 à 4 km, door de natuur met ieder een koptelefoon waarop de speciaal door Lotte Pen gecomponeerde muziek samen gaat met de omgeving. Je wandelt, luistert en beleeft de muziek en natuur op een bijzondere manier. Aan het einde is de apotheose een live concert van Lotte die de muziekwandeling compleet maakt.

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM

Bij de uitvoer van de excursie hanteren we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. We overschrijden de maximale groepsgrootte niet en bij aanvang noteren we uw naam en telefoonnummer nogmaals, zodat onze deelnemersinformatie up-to-date is. Mocht u corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebben, of mocht iemand uit uw gezin corona-gerelateerde klachten hebben, verzoek ik u vriendelijk om u af te melden voor de excursie. Omdat we in de buitenlucht zijn, is het dragen van een mondkapje niet verplicht.

Meer leren?

Huis de Horte, Nico Kloek

StartdagWorkshops

Op deze dag heten wij nieuwe vrijwilligers welkom!

Bekijk deze workshop

Leer je natuurbeleving doorgevenWorkshops

Leren doet iedereen op zijn eigen manier. En wat is er nu leuker als dat jouw activiteit bij iedereen een succes is? Want een feitje onthouden is vaak lastig en raakt weinig mensen in het hart maar een belevenis blijft je bij.

Bekijk deze workshop
Een werkdag begeleiden

Workshop begeleiden werkdagWorkshops

Een praktische workshop die je veel gaat leren over het hoe en waarom van werkdagen.

Bekijk deze workshop