landschapoverijssel.nl
Terug naar overzicht

Pelgrim; Beleef de verrassende muziekwandeling in de natuurExcursies

Zet de stap naar buiten, vind de weg naar binnen

Deze muziekwandeling houden wij op

  • 5 september op de Horte (Dalfsen)
  • 11 september in bezoekerscentrum De Wheem (Balkbrug)
  • 25 september in bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek (Mander). Onderaan de pagina kun je je aanmelden.

Samen met Lotte Pen, saxefonist en componist, hebben we mooie locaties uitgezocht om Pelgrim mogelijk te maken. Kom genieten van deze verrassende muziekwandeling in de natuur.

Je wandelt een prachtige route, 3 à 4 km, door de natuur met ieder een koptelefoon waarop de speciaal door Lotte Pen gecomponeerde muziek samen gaat met de omgeving. Je wandelt, luistert en beleeft de muziek en natuur op een bijzondere manier. Aan het einde is de apotheose een live concert van Lotte die de muziekwandeling compleet maakt.

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM

Bij de uitvoer van de excursie hanteren we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. We overschrijden de maximale groepsgrootte niet en bij aanvang noteren we uw naam en telefoonnummer nogmaals, zodat onze deelnemersinformatie up-to-date is. Mocht u corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebben, of mocht iemand uit uw gezin corona-gerelateerde klachten hebben, verzoek ik u vriendelijk om u af te melden voor de excursie.

Meer leren?

Hof Espelo, Clifton Buitink

Ga mee met de struintocht vanaf Hof EspeloExcursies

Onder leiding van onze gids maak je een prachtige tocht waarbij het gebruiken van al je zintuigen centraal staat. Een wandeling van ongeveer twee uur.

Bekijk deze excursie
Dal van de Mosbeek, Bertus Webbink

Nieuwjaarswandeling Dal van de MosbeekExcursies

Onder leiding van één van onze gidsen kun je een prachtige nieuwjaarswandeling maken in de Dal van de Mosbeek. De wandeling is in de middag, vooraf aanmelden is nodig.

Bekijk deze excursie
Regge, Angel Pinxten

OpStap langs de Regge bij WierdenExcursies

Onder leiding van één van onze gidsen kun je een prachtige wandeling maken langs de Regge in de omgeving van Wieren. De wandelingen zijn in de middag, vooraf aanmelden is nodig.

Bekijk deze excursie