landschapoverijssel.nl
Terug naar overzicht
Coby Schottert

Kindermiddag Ontdekkingspad bij De Wheem in BalkbrugExcursies

Ga je mee de omgeving bij De Wheem ontdekken?

Kindermiddag ‘Ontdekkingspad’

Tijdens deze kindermiddag gaan we weer lekker naar buiten en zien we dat er heel veel te beleven is in de natuur van het Reestdal. Samen met vrijwilligers van ons kinderteam trek je er op uit en volgen we een ontdekkingspad. Het wordt een ontdekkingspad met onderweg opdrachten over bomen, herfstvruchten en bladeren. Je mag een natuurschilderij maken, een spel spelen of je kunt luisteren naar een spannend verhaal.

Aanmelden
De middag is bedoelt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Je moet je wel even aanmelden want we houden de groepsgrootte beperkt vanwege het coronaprotocol en daarom zijn we deze middag ook alleen maar buiten actief. Als je je hebt aangemeld krijg je een mailtje waarin staat hoe laat je mag komen en hoe laat je weer opgehaald mag worden.

Rekening houden met Corona
Ook tijdens deze kindermiddag houden we rekening met het coronavirus. We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Per activiteit kan er daarom een beperkt aantal kinderen mee. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts, blijf dan thuis.

Ben je nog geen donateur?
Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €20,- per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Meer leren?

GidsendagWorkshops

Wij nodigen jullie van harte uit om samen met ons en alle gidsen een informatieve en gezellige dag te beleven. We informeren jullie over actualiteiten binnen Landschap Overijssel, delen nieuwe inzichten voor je excursies en bieden ruimte om ervaringen te delen. De gebruikte documentatie kun je meenemen en we sluiten af met een excursie.

Bekijk deze workshop
Bergvennen, Ruud Ploeg

OpStap in de BergvennenExcursies

Onder leiding van een natuurgids kun je een prachtige wandeling maken in de 'Bergvennen'. De wandelingen zijn in de middag, vooraf aanmelden is nodig.

Bekijk deze excursie

OpStap in de DoorbraakExcursies

Onder leiding van een natuurgids kun je een prachtige wandeling maken langs de Doorbraak bij Ypelo.

Bekijk deze excursie