Nieuws

Livemuziek-wandeling tijdens Dag van het Kasteel

muziekwandeling
muziekwandeling  Foto Lisanne Sinnema.
N 52° 29.556' E 006° 12.077'

Extra 3e concert ingelast om 13.30!

Op 29 mei, de Dag van het Kasteel, opent Landgoed de Horte de deuren en kunnen gasten genieten van diverse live muzikanten tijdens een muziekwandeling door de prachtige natuur op en om het landgoed. De artiesten die zullen optreden zijn onder andere singer-songwriter FRÉ, ANN Trio (harp, sax, gitaar) + en didgeridoo-speler MT-Yidaki.

“Normaal kunnen mensen niet binnenkijken in de Horte, maar speciaal voor de Dag van het Kasteel openen we de deuren van het historische pand en organiseren we in samenwerking met iGNITE! Music een bijzondere livemuziek-wandeling met diverse artiesten die natuur en muziek samenbrengen” aldus Landschap Overijssel directeur Michael Sijbom. Er worden twee tijdsblokken ingepland waarin gasten worden ontvangen, zij kunnen hiervoor via de site van Landschap Overijssel een ticket kopen.

“We openen de deuren van het historische pand voor een bijzondere livemuziek-wandeling waar natuur en muziek samenkomen”
Michael Sijbom, directeur Landschap Overijssel

Het programma begint met een rondleiding door De Horte waarna de groep onder begeleiding van een gids van Landschap Overijssel een wandeling maakt door prachtige natuur op Landgoed met onderweg een aantal momenten waar een kort concert wordt gespeeld door de artiesten FRÉ, ook frontvrouw van Music Declares Emergency, didgeridoo-speler MT-Yidaki, Marise en het ANN TRIO.

Harp Sarah van den Brink
Harp Sarah van den Brink  Foto iGNITE

Het programma duurt ongeveer 2 uur. Je kan je aanmelden voor de 1e groep start om 12:30 uur, 2e groep = uitverkocht en 3e groep om 13.30 uur. Uiteraard is er de gelegenheid om voorafgaand of na afloop van het programma te genieten van een heerlijk drankje of zoetigheid. Bemachtig je ticket zo snel mogelijk, want er is per groep plaats voor maximaal 20 personen.