landschapoverijssel.nl
Terug naar overzicht
salade Lekker Landschap

FoodwalkExcursies

Vraag jij je ook wel eens af wat er allemaal eetbaar is in onze omgeving? Dan is dit zeker een 'smakelijke' excursie voor jou. Tijdens onze wandeling verzamelen we eetbare dingen die we daarna omtoveren tot mooie gerechten.

introductietekst

Een smakelijke excursie om samen onze eetbarae natuur te ontdekken. Er is meer eetbaar dan je denkt! Na de excursie waarbij we allerlei eetbare spullen verzamelen gaan we deze verwerken tot mooie gerechten. Uiteraard doen we dit allemaal buiten. Lekker koken op een open vuur, wie wil dat nou niet eens doen.

Resultaat

  • Je weet wat eetbaar is
  • Je kan een lekker gerecht van je geoogste spullen maken
  • Je weet hoe je op een kampvuur kan koken

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die van eten en koken houdt en interesse heeft in wat er eetbaar is in de omgeving.

Programma

  • ontvangst om 13.30 uur
  • het programma sluit af na de gezamenlijke maaltijd. Dit zal rond 17.00 uur zijn.

Duur van de excursie

De excursie start om 13.30 en duurt tot ca. 17.00 uur.

Overige informatie

Deze prachtige en smakelijke excursie door het Reestdal wordt verzorgt door onze gidsen. Er is ruimte voor 2 maal maximaal 15 deelnemers.

Meer leren?

Excursie VogelsExcursies

Ga mee op deze speciale wandeling met de gids om vogels te spotten?

Bekijk deze excursie

GidsendagWorkshops

Wij nodigen jullie van harte uit om samen met ons en alle gidsen een informatieve en gezellige dag te beleven. We informeren jullie over actualiteiten binnen Landschap Overijssel, delen nieuwe inzichten voor je excursies en bieden ruimte om ervaringen te delen. De gebruikte documentatie kun je meenemen en we sluiten af met een excursie.

Bekijk deze workshop